Sunday, July 9, 2017

Lirik Nella Kharisma - Aku Kangen Bojomu



Lyrics for 'Aku Kangen Bojomu' by Nella Kharisma


Tak jaluk gedhe sepuromu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan gawe remok batinmu
Nanging lilakno bojomu

[1]
Aku ra nyejo, aku ra nyangko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetepno atiku
Selawase aku tresno bojomu

Saktenane atiku
Pancen kangen bojomu
Ra keno pisah mergo
Tresno wis kadung jeru
Sing ta jakuk mung siji teko awakmu
Ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku

Ra perlu tak rapalne
Mantro sing komat kamit
Mergo sakjane tingkahe
Bojomu sing amit amit
Sakiki kabeh wis dadi lelakonku
Lelakon aku arep ngepek bojomu

[2]
Tak jaluk gedhe sepuromu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan gawe remok batinmu
Nanging lilakno bojomu

Repeat [1]

Opo pancene koe trahe ra iso mikir
Tak kiro pancene awakmu
Kui sing rodo kenthir
Ora tambah pinter nanging
Utekmu tambah mlintir
Pantes wae yen bojomu
Saiki banting setir

Mulo saiki kabeh ceritane wis bedo
Ra usum kaya crito
Wayang romo lan shinto
Usume saiki konco yo tego mangan konco
Yen panggah ra trimo
Men e tak kepruk boto

Repeat [2][2]

Aku ra nyejo, aku ra nyangko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetepno atiku, selawase
Mung tetepno atiku
Selawase aku tresno bojomu

Let's Stream Aku Kangen Bojomu by Nella Kharisma




****Disclaimer: Music video and lyrics of the song Nella Kharisma - Aku Kangen Bojomu provided on this blog is copyright / ownership of the authors, artists and music labels are concerned. 

Entire media, including the lyrics of the song and video clip Nella Kharisma - Aku Kangen Bojomu is available on this site are for promotional and evaluation purposes. We also do not provide MP3 files on our server.

If you like the song lirik lagu Nella Kharisma - Aku Kangen Bojomu lyrics and the video clips, buy a cassette / CD / DVD, mp3 karaoke or code personal dial tone (NSP / RBT) to support the artist.****
Lyrics for 'Aku Kangen Bojomu' by Nella Kharisma Rating: 4.5 Review By: Bujang Ining


0 comments:

Post a Comment