Sunday, January 8, 2017

Lirik Nella Kharisma - Separo Nyowo



Lirik Lagu "Separo Nyowo" - Nella Kharisma


[1]
tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

[2]
abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

[3]
mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

[4]
separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu
ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku
separuh nyowoku mung kanggo sliramu

Repeat [1][2][3][4]

Video: Nella Kharisma - Separo Nyowo





****Disclaimer: Music video and lyrics of the song Nella Kharisma - Separo Nyowo provided on this blog is copyright / ownership of the authors, artists and music labels are concerned. 

Entire media, including the lyrics of the song and video clip Nella Kharisma - Separo Nyowo is available on this site are for promotional and evaluation purposes. We also do not provide MP3 files on our server.

If you like the song Lirik Lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo lyrics and the video clips, buy a cassette / CD / DVD, mp3 karaoke or code personal dial tone (NSP / RBT) to support the artist.****
Lirik Lagu "Separo Nyowo" - Nella Kharisma Rating: 4.5 Review By: Bujang Ining


0 comments:

Post a Comment